2018-09-23 05:49:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ön ma egy kicsit szeszélyes

Napi horoszkóp szeptember 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Tervezze meg a napját, lehetőleg előre, főleg a kikapcsolódásra figyeljen. Legyen benne sport, amit végezhet egyedül is, és társaságban is, hiszen mindenképpen hasznos.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne beszéljen virágnyelven, mert sokan nem értik. Nem tud ma kitérni a kellemetlen dolgok elől, jobb, ha azonnal tisztázza őket. Fogalmazza meg, amit mondani szeretne, szedje össze az érveket és az ellenérveket, mert csak így tud megfelelően vitába szállni.
 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön ma egy kicsit szeszélyes, mondhatjuk úgy is, hogy változékony a hangulata, ezért összeveszhet a környezetében lévő emberekkel. A család nehezen fogja tűrni ezt az érzékenységet. Próbálja meg inkább humorral elűzni esetleges rossz kedvét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön mag kicsit szeszélyes, mondhatjuk úgy is, hogy változékony a hangulata, ezért összeveszhet a környezetében lévő emberekkel. A család nehezen fogja tűrni ezt az érzékenységet. Próbálja meg inkább humorral elűzni esetleges rossz kedvét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Mindenre érdemes aludni egyet, sőt kettőt! Nem kizárt, hogy az ön ötlete a legjobb, még se hamarkodjon el semmit. A kimondott szónak súlya van.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Nap és a Merkúr is a Mérleg jegyében áll. Lehetséges, hogy azon gondolkodik, kevés már a fizetés, amit a jelenlegi munkájáért kap. Inkább keressen holnaptól új munkahelyet, ne maradjon ott, ahol nem becsülik meg eléggé.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha azt szeretné, hogy a legjobban teljen ez a nap, akkor varázsoljon valódi családi vasárnapot. Teremtsen békét, harmóniát az otthonában. Lepje meg a párját és a gyerekeket egy finom süteménnyel, van, amikor az apróságnak óriási jelentősége van.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Semmi oka sincs arra, hogy magányosnak érezze magát. Mindezt csak egy rossz gondolat súgja. Ne engedje, hogy valami elvegye a jókedvét. Hívja fel egy jó barátját, barátnőjét, és beszélgessenek mindenről. Vagy menjen sportolni, de olykor egy szelet csokoládé is csodákat tud tenni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Lehet, hogy a szerelem egy kicsit elkerüli, de ez csak napokig tarthat. Mindig is volt, mindig is lesz kapcsolata, és újra úszhat a boldogságban. Legyen kicsit türelmesebb, a szerelem rövidesen betoppan az életébe.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Mindenről győződjön meg személyesen is. Ne üljön fel semmilyen hírnek, ne alkosson olyan véleményt, amiről nem tud sokat, ismerje meg alaposan a körülményeket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem lesz felhőtlen az öröme akkor sem, ha mindent elér a mai napon. Nem kell mindig mindenkinek megfelelnie. Legyen megfontolt a szerelemben is, időnként hasznosabb, ha két lépést hátra lépünk.


Halak: II. 19. - III. 20.
Valószínűleg úgy érzi, hogy nagy szüksége van arra, hogy felesleges kilóitól minél előbb megszabaduljon. Az elhatározás jó dolog, de a megvalósításhoz komoly akarat kell. Új szerelmet hozhat a Neptunusz, ez elég motiváló erő, vagy nem?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: